Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пісні страви. Тушкована квасоля у томатному соусі

Готуємо пісні страви. Тушкована квасоля у томатному соусі

Готуємо пісні страви. Тушкована квасоля у томатному соусі

Чи знаєте ви, що у квасолі міститься близько 22% білків, які за складом дуже подібні до білків м’яса, 1,7% жирів і 54% вуглеводів?

Отже, якщо ви постите, або просто вирішили відмовитися від м’ясних страв, вам варто влючити квасолю до свого раціону.

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування тушкованої квасолі в томатному соусі,

Інгредієнти:

250 грамів квасолі;
400 мілілітрів консервованих помідорів без шкірки;
1 цибулина;
2 зубці часнику;
пучок зелені;
мелений чорний перець;
сіль;
оливкова олія.

Приготування:

Квасолю перебрати, промити і залити водою, залишити її на ніч. Наступного дня промити, залити свіжою водою і відварити до готовності.

Цибулю почистити, помити і порізати або кубиками або тоненькими півкільцями.

На сковорідку влити оливкову олію, розігріти і підсмажити цибулю до золотистого кольору.

Свіжу зелень помити, просушити і дрібно порізати.

Консервовані помідори розім’яти за допомогою виделки і влити в сковорідку до смаженої цибулі, додати подрібнену зелень, посолити, поперчити і перемішати. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до загустіння.

Коли соус стане густим, додати варену квасолю, подрібнений або пропущений через прес часник і добре перемішати.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: