Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пісні страви. Тушкована капуста з сушеними грибами

Готуємо пісні страви. Тушкована капуста з сушеними грибами

Готуємо пісні страви. Тушкована капуста з сушеними грибами

Пропонуємо вашій увазі рецепт традиційної української страви, яку прийнято було готувати в різдвяний піст та на святвечір.

А щоби трохи осучаснити страву, спробуйте додати в’ялені помідори. Якщо ж їх у вас немає, то вас "врятує" ложка томатної пасти.

Інгредієнти:

1-літрова банка квашеної капусти;
100 г сушених грибів;
50 г в’ялених помідорів;
2 цибулини;
2 морквини;
соняшникова олія для смаження;
сіль, цукор, перець, лаврове листя до смаку.

Приготування:

Сушені гриби замочити у 400 мл холодної води на 1 год.

Цибулю порізати півкільцями, підсмажити на розігрітій пательні або каструлі з товстим дном у невеликій кількості олії до золотистого кольору, додати потерту на грубій тертці моркву, протушкувати до м’якості.

Викласти до смажених овочів квашену капусту (якщо надто кисла, промити і відтиснути).

До капусти покласти замочені гриби і вилити воду, в якій вони замочувалися.

Додати в’ялені помідори або 1 ст. ложку томатної пасти. Посолити, поперчити, додати лаврове листя, 1 ч. ложку цукру (або більше, якщо капуста надто кисла).

Накрити кришкою, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати капусту приблизно годину.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: