Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо рибні крученики з грибами

Готуємо рибні крученики з грибами


Готуємо рибні крученики з грибами

Різновидів кручеників дуже багато в залежності від гастрономічних уподобань і регіональних кулінарних традицій.

"Порадник" пропонує вашій увазі рецепт приготування рибних кручеників з грибами.

Інгредієнти:

1 кг рибного філе;
300 г грибів;
1 цибулина;
3 ст. ложки олії;
3 ст. ложки борошна;
1 ст. ложка лимонного соку;
0,5 скл. рибного бульйону;
сіль, перець, зелень.

Приготування:

Цибулю порізати кубиками, гриби – пластинками і обсмажити разом в 1 ст. ложці олії так, щоб повністю випарувалася рідина. Вкінці додати посічену зелень.

Рибне філе злегка відбити плоским боком ножа, посолити і поперчити. На кожне філе викласти начинку, згорнути у формі рулетика, сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити в олії з усіх боків.

До обсмажених рулетиків у сковорідку влити бульйон і лимонний сік, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 10-12 хв.

Подавати рулетики з тушкованими овочами, рисом або картопляним пюре, поливши соусом, який утворився під час тушкування.

Смачного!

КОМЕНТАРІ (1)
Vikulya1995 11 червня 2019 21:16
Если у вас на работе или дома заблокирова&#
1085; доступ к этому или любому другому сайту, или вы просто не хотите оставлять следы в интернете
Используйте тор браузер для windows на русском он обходит все возможные блокировки провайдеров и обеспечивае&#
1090; анонимность.


[url=https://tor-browser-vpn.ru/]скачат
00; тор браузер windows[/url]

https://tor-browser-vpn.ru/
Цитировать          1
Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: