Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо рибні крученики з грибами

Готуємо рибні крученики з грибами


Готуємо рибні крученики з грибами

Різновидів кручеників дуже багато в залежності від гастрономічних уподобань і регіональних кулінарних традицій.

"Порадник" пропонує вашій увазі рецепт приготування рибних кручеників з грибами.

Інгредієнти:

1 кг рибного філе;
300 г грибів;
1 цибулина;
3 ст. ложки олії;
3 ст. ложки борошна;
1 ст. ложка лимонного соку;
0,5 скл. рибного бульйону;
сіль, перець, зелень.

Приготування:

Цибулю порізати кубиками, гриби – пластинками і обсмажити разом в 1 ст. ложці олії так, щоб повністю випарувалася рідина. Вкінці додати посічену зелень.

Рибне філе злегка відбити плоским боком ножа, посолити і поперчити. На кожне філе викласти начинку, згорнути у формі рулетика, сколоти зубочисткою, запанірувати у борошні і обсмажити в олії з усіх боків.

До обсмажених рулетиків у сковорідку влити бульйон і лимонний сік, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 10-12 хв.

Подавати рулетики з тушкованими овочами, рисом або картопляним пюре, поливши соусом, який утворився під час тушкування.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: