Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як приготувати пісний фруктовий торт

Як приготувати пісний фруктовий торт

Як приготувати пісний фруктовий торт

Якщо ви обмежуєте себе у їжі тваринного походження, спробуйте приготувати чудовий фруктовий торт.

У рецепті відсутні яйця, масло та сметана, але це зовсім не заважає бути смачним нашому пісному тортику.

Інгредієнти:

2 склянки борошна;
2/3 склянки цукру;
1 склянка міцного чаю;
300 грамів кураги;
1 апельсин;
половина банана;
2 столові ложки меду;
2 столові ложки олії;
1 чайна ложка соди;
сіль.

Приготування:

Борошно просіяти, перемішати з содою і сіллю.

Банан почистити, порізати шматочками і за допомогою блендера перетворити на пюре.

До банана додати цукор, міцний чай, мед, олію і перемішати, додати борошно і за допомогою блендера довести все до однорідної консистенції.

Форму для випікання застелити пергаментом, змазати олією і вилити тісто для торта, поставити в духовку і пекти 40 хвилин при температурі 180 º.

Але залежно від форми час випікання може змінюватись, тому за допомогою зубочистки перевірте готовність коржа.

Курагу промити і залити водою, поставити на плиту, варити на середньому вогні до м’якості.

Натерти цедру з апельсина. Почистити, дістати м’якоть, відділити від білих плівочок.

За допомогою блендера подрібнити курагу, апельсин і цедру.

Корж розрізати по горизонталі на 2 частинки і перемазати начинкою з кураги і апельсина.

Перемазаний торт можна прикрасити волоськими горіхами або курагою.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: