Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Суп-пюре із гарбуза чудово зігріває в осінні холоди

Суп-пюре із гарбуза чудово зігріває в осінні холоди


Суп-пюре із гарбуза чудово зігріває в осінні холоди

Суп-пюре – не такий популярний гість на наших українських кухнях. Однак любителів його стає дедалі більше. Густий, наваристий, ситний, помаранчевий – він чудово зігріває в осінні холоди.

Інгредієнти:
1 л м’ясного бульйону;
700 г гарбуза;
1 цибулина;
1 морквина;
3 картоплини;
2 ст. ложки олії;
100 мл сметани;
4-6 скибок несвіжого багета;
2 зубці часнику;
сіль, перець, зелень на смак.

Приготування:

Зварити бульйон на курячому або телячому м’ясі.

Гарбуз і картоплю порізати кубиками, цибулю – півкільцями, моркву натерти на грубій тертці.

Розігріти в пательні олію, покласти всі порізані овочі і обсмажити протягом 10 хв.

Покласти підсмажу до бульйону, довести до кипіння і варити під кришкою на середньому вогні близько 15 хвилин.

Посолити, поперчити, додати сметану, збити у блендері. Змелене пюре ще раз довести до кипіння.

Скибки багету порізати кубиками, обсмажити разом із подрібненим часником у невеликій кількості добре розігрітої олії до золотистого кольору.

Подавати суп гарячим, в глибоких піалах. У кожну порцію покласти посічену зелень та кілька грінок.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: