Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Зігріваємося часниковим супом із брюссельською капустою

Зігріваємося часниковим супом із брюссельською капустою


Зігріваємося часниковим супом із брюссельською капустою

Цей ароматний, ситний та пікантний супчик неодмінно порадує як око так і шлунок. А ще у ньому безліч вітамінів

Інгредієнти:

2 л м’ясного бульйону;
200 г брюссельської капусти;
500 г картоплі;
150 г болгарського перцю;
по 100 г моркви та цибулі;
3–7 зубців часнику;
кріп, лавровий листок, сіль, перець;
олія для смаження, сметана.



Приготування:

Брюссельську капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк.

Картоплю почистити, нарізати кубиками. Перець помити, почистити та нарізати соломкою.

У киплячий бульйон покласти картоплю, потім перець, брюссельську капусту. Довести до кипіння, посолити і варити 15 хв.

Тим часом почистити і нарізати дрібними кубиками цибулю. Моркву почистити і натерти на крупній терці. Моркву з цибулею обсмажувати приблизно 10 хв, помішуючи.

У каструлю додати засмажку і поварити ще 5 хв. Потім вичавити часник, додати лавровий лист, відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв.

Суп смакує з кропом і сметаною.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: