Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо іспанські "Чуррос" до сніданку

Готуємо іспанські "Чуррос" до сніданку


Готуємо іспанські "Чуррос" до сніданку

"Чуррос" – це солодка обсмажена випічка із заварного тіста. Батьківщиною "чуррос" вважається Іспанія, де її традиційно подають на сніданок.

Інгредієнти:

250 мілілітрів води;
180 грамів борошна;
125 мілілітрів молока;
1 яєчний білок;
2 столові ложки цукру;
дрібка солі;
олія.



Приготування:

В каструлю вилити воду, додати молоко, сіль і цукор, поставити на слабкий вогонь, постійно помішуючи довести до кипіння.

Просіяти муку і додати в каструлю до рідких інгредієнтів, все ретельно перемішати до утворення однорідної маси і зняти з вогню.

Залишити на деякий час, щоб маса охолонула і потім швидко замісити тісто, щоб процес замішування тривав не більше 2 хвилин.

Додати в тісто яєчний білок і знову вимісити, щоб тісто було однорідним, але щільним і гладеньким.

Готове тісто набрати в кондитерський шприц, за допомогою якого отримаємо потрібного розміру палички.

У глибоку сковорідку налити багато олії і розігріти. Замість сковорідки можна використовувати фритюрницю.

На розігріту сковорідку з олією видавити кондитерським шприцом тісто у формі палички, зрізуючи ножицями, формуючи печиво потрібної довжини.

Можна заготувати перед смаженням палички, а можна їх видавлювати відразу в сковорідку.

Готові чуррос покласти на серветки або рушничок, щоб позбутися зайвої олії.

Подавати можна разом із розтопленим шоколадом, або горіховою пастою з какао.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: