Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо квасолю з грибами по-верховинськи

Готуємо квасолю з грибами по-верховинськи


Готуємо квасолю з грибами по-верховинськи

Цей рецепт сподобається навіть тим, хто не дуже любить квасолю. Вона виходить вершково-ніжною. Можна подати її як самостійну страву, а можна доповнити гарніром чи салатиком. Словом, приготуйте і скуштуйте!

Інгредієнти:
1 скл. вареної квасолі;
300 г грибів;
2 цибулини;
1 скл. сметани;
2 ст. ложки борошна;
сіль, спеції, олія.



Приготування:

Обсмажити на олії порізану кубиками цибулю, додати порізані гриби, протушкувати 10–15 хв, додати спеції.

Розмішати сметану з борошном, влити її у суміш, щоб проварилася і загусла.

Наприкінці всипати варену квасолю і ще потушкувати 2–3 хв.

Подати, притрусивши посіченою зеленню.

Страва смакує як гарячою, так і холодною.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: