Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пісні гречаники

Готуємо пісні гречаники


Готуємо пісні гречаники

За традиційним рецептом українські гречаники готуються з додаванням м’яса. Але під час посту його можна замінити на картоплю.

Інгредієнти:
1 скл. гречки;
2 скл. води;
3 картоплини;
2-3 зубці часнику;
рослинна олія;
панірувальні сухарі;
сіль, перець за смаком;




Приготування:

Гречку перебрати, помити і залити 2-ма склянками води. Додати сіль і зварити на маленькому вогні до готовності.

Сиру картоплю потерти на середній тертці. Додати в гарячу гречку. Посолити, поперчити, покласти посічений дрібно часник і добре вимішати – спочатку ложкою, а коли трішки схолоне – руками.

Руками формувати гречаники (схожі на котлети), обваляти в сухарях і обсмажити на гарячій пательні у великій кількості олії.

Викласти в широку таріль, прикрасити зеленню. Найкраще смакує з томатним соусом.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: