Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо рибні ковбаски

Готуємо рибні ковбаски


Готуємо рибні ковбаски

Такі ковбаски з рибного фііле смакуватимуть як малечі, так і дорослим. А ще це ідеальна закуска до пива.



Інгредієнти:

0,5 кг рибного філе;
50 г цибулі;
50 г білого хліба;
100 г молока;
2 яйця;
перець, сіль;
олія, часник.;

Приготування:

Рибне філе нарізати невеликими шматочками, пропустити через м’ясорубку разом з цибулею, розмоченим у молоці білим хлібом.

У фарш додати сирі яйця, перець, сіль і все добре перемішати.

З підготовленого фаршу сформувати ковбаски, обкачати їх у сухарях та підсмажити на олії.

Ковбаски подавати на стіл зі смаженою картоплею, посипати дрібно нарізаним часником.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: