Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Пісні страви: Капусняк із сушеними грибами

Пісні страви: Капусняк із сушеними грибами


Пісні страви: Капусняк із сушеними грибами

Пісні страви можуть бути оригінальними, смачними і легкими в приготуванні. Існує величезна кількість рецептів приготування капусняку, його готують як зі свіжої, так із квашеної капусти. Пропонуємо вам приготувати пісний капусняк із сушеними грибами.



Інгредієнти:
1 кілограм свіжої або квашеної капусти;
1 велика морквина;
2-3 цибулини;
4 зубці часнику;
50 грамів томатної пасти;
півсклянки сушених грибів;
лавровий лист;
перець горошком;
сіль.


Приготування:

Капусту помити і дрібно нашаткувати, а якщо використовується квашена, то трішки віджати і промити.

Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.

Цибулю почистити і дрібно порізати.

Каструлю або з товстим дном або чавунний казанок поставити на вогонь, додати трішки олії і покласти цибулю і моркву, зажарити до золотистого кольору, постійно помішуючи, додати томатну пасту.

Зубці часнику почистити, подрібнити і додати в каструлю, добре перемішати.

Капусту покласти в каструлю до смажених овочів в томатній пасті, залити водою, посолити, поперчити, додати лавровий листок, добре все вимішати.

Накрити кришкою і поставити в духовку на 45 хвилин при температурі 180º.

Зменшити температуру до 120º і готувати капусняк ще 90 хвилин.

За 20 хвилин до готовності додати в капусняк сушені гриби, попередньо замочені і промиті.

Капусняк подавати до столу гарячим, за бажанням посипати подрібненою зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: