Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо фаршировані курячі гомілки з печерицями

Готуємо фаршировані курячі гомілки з печерицями


Готуємо фаршировані курячі гомілки з печерицями

Пропонуємо вашій увазі рецепт фаршированих курячих гомілок.

Інгредієнти досить дешеві, готувати легко, а результат – дуже смачний.



Інгредієнти:
6-8 курячих гомілок;
300 г печериць;
90 г плавленого сиру;
цибуля;
сіль, перець, олія.

Приготування:

З гомілок треба акуратно зняти шкіру (як панчоху). Відрубати основну частину кістки.

Зрізати з кісток м’ясо і дрібно посікти ножем або подрібнити за допомогою блендера.

Гриби і цибулю дрібно нарізати. Обсмажити в олії та охолодити.

Додати до них курячий фарш.

Сир подрібнити на тертці. Змішати з фаршем та грибами, приправити.

Приготованою начинкою фарширувати гомілки і викласти їх у деко.

Шкіру з боку коліна треба підгорнути так, щоби фарш не вивалився під час запікання.

Ніжки змастити маслом та приправити.

Готувати 35 хвилин за температури 180 °С.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: