Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Оселедець під шубою з желатином

Оселедець під шубою з желатином


Оселедець під шубою з желатином

Який святковий стіл без оселедця під шубою! Страва, яка за десятки років встигла стати "класичною" . Але, давайте додамо кілька нових ноток до цього рецепту.

Приготуйте оселедець під шубою з желатином за цим рецептом і будьте певні: ніхто не залишиться байдужим до вашої гастрономічної новинки.



Інгредієнти:
1 маринований оселедець;
3 курячі яйця;
2 картоплини;
2 червоні буряка;
1 морквина;
1 цибулина;
пучок кропу;
пакетик желатину (20 г);
мелений чорний перець;
майонез.


Приготування:

Курячі яйця відварити, охолодити, почистити і порізати невеликими шматочками.

Червоний буряк, моркву і картоплю помити, відварити до готовності, охолодити, почистити і натерти на крупній тертці.

Цибулю почистити, помити і дрібно порізати. Можна використовувати зелену цибулю замість ріпчастої.

Кріп помити, просушити від вологи і подрібнити.

Оселедець почистити від шкірки і кісточок, філе порізати невеликими кубиками.

Желатин залити теплою водою і залишити на 20 хвилин для набухання, поставити на вогонь, добре нагріти, постійно помішуючи, щоб розчинився, але не дати закипіти. Додати до розчиненого желатину майонез і добре перемішати.

В глибоку форму викласти всі інгредієнти шарами в довільному порядку (але враховуючи, що після застигання страва перевертається догори дном), кожен шар щедро змастити майонезом з желатином та за бажанням посипати кропом і меленим чорним перцем. Діяти треба швидко, бо майонезно-желатиновий соус швидко застигає.

Поставити форму в холодильник на ніч.

Перед подачею на стіл дістати з форми страву і порізати на шматочки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: