Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пиріг з курячою печінкою та рисом

Готуємо пиріг з курячою печінкою та рисом


Готуємо пиріг з курячою печінкою та рисом

Пропонуємо вашій увазі рецепт несолодкого, але надзвичайно смачного пирога з ніжною курячою печінкою.

Цей пиріг смакує, як щойно з духовки, так і в холодному вигляді.



Інгредієнти:
600 г курячої печінки;
2 цибулини;
пів склянки молока;
1 скл. вареного рису;
2 яйця;
2 ст. ложки борошна;
70 г твердого сиру;
сіль, перець,
олія.


Приготування:

Печінку порізати невеликими шматочками.

Цибулю почистити, розрізати на 4 частини.

Печінку з цибулею перекрутити у м’ясорубці або змолоти у блендері.

Додати відварений рис і борошно.

Влити молоко, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.

Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.

Запікати в розігрітій до 180 °С духовці 30 хвилин.

За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: