Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Копчена квасоля з грибами у горщику

Копчена квасоля з грибами у горщику


Копчена квасоля з грибами у горщику

Якщо у вашій родині не дуже полюбляють квасолю, спробуйте приготувати її за цим рецептом.

Копчена квасоля зникає з тарілки за лічені хвилини!



Інгредієнти:
1 скл. квасолі;
150 г копченого бочка (якщо готуєте пісну страву, можна замість м’яса додати 1 ч. ложку рідкого диму);
150 г чорносливу;
100 г рідкого меду;
сіль;
0,5 ч. ложки сушеного майорану;
жменя білих сушених грибів;
1 ст. ложка олії;
перець чорний мелений.


Приготування:

Квасолю на ніч замочити та відварити.

Чорнослив промити, ошпарити окропом і залити рідким медом на 15–20 хв.

Бекон порізати на рівні шматочки, добре підсмажити.

У порційні горщики або каструлю з товстим дном покласти відварену квасолю, чорнослив і бекон, додати 300–400 мл води, гриби з грибною водою.

Довести до кипіння і тушкувати на малому вогні 20–25 хв або запікати у духовці 40 хв.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: