Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо узбецький рулет "Ханум"

Готуємо узбецький рулет "Ханум"


Готуємо узбецький рулет "Ханум"

Рулет "Ханум" – національна узбецька страва.

Для начинки можна брати моркву, капусту, гарбуз. А щоб рулет був ситнішим, його можна доповнити будь-яким м’ясним фаршем або грибами.



Інгредієнти:
6 цибулин;
10 картоплин;
2 яйця;
1 кг борошна;
0,5 л теплої води;
олія, соєвий соус;
сіль, перець – до смаку.


Приготування:

Борошно просіяти гіркою в посудину.

Зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати чайну ложку солі, влити воду і замісити тісто.

Накрити тісто і лишити на 10 хвилин.

Картоплю помити, почистити і порізати кубиками.

Цибулю почистити, дрібно порізати, з’єднати з картоплею, посолити, поперчити.

Тісто тоненько розкачати, викласти начинку, завернути рулетом.

Викласти рулет на змащену олією форму мультиварки для пароваріння і готувати 35 хвилин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: