Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо ароматну грибну юшку

Готуємо ароматну грибну юшку


Готуємо ароматну грибну юшку

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування ароматної та ситної грибної юшки.

Зазвичай юшку готують з сушених білих грибів, але якщо їх немає, можна використати і магазинні печериці.



Інгредієнти:
гриби білі сушені – 50 г;
морква – 1 середня;
цибуля – 1 середня;
картопля – 2 шт.;
лавровий лист – 1 шт.;
борошно – 3-4 ст. ложки;
сметана – 200 г;
сіль, цукор, перець.

Приготування:

Замочуємо гриби на 3 години. Потім цю рідину (разом з грибами) відправляємо до каструлі додаємо води та ставимо на вогонь.

Поки відвар закипає – ріжемо кубиками цибулю, моркву потерти на тертці. Обсмажити цибулю та моркву в олії до золотистого кольору.

Картоплю порізати кубиками, та закинути до грибів. Варимо 10 хвилин.

Додаємо в каструлю зажарку. Відварюємо до готовності картоплі.

На сухій сковороді, постійно помішуючи, обсмажуємо борошно до жовтуватого кольору. Даємо охолонути. Ретельно перемішуємо зі сметаною. Виходить суміш середньої густини.

Увага! Густину юшки регулюють борошном. В результаті ви можете отримати або суп, або густий соус.

Акуратно додаємо борошняну суміш в грибну юшку. Солимо, перчимо. Прикрашаємо зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: