Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо курячі шлуночки з печерицями. Просто, ситно і недорого

Готуємо курячі шлуночки з печерицями. Просто, ситно і недорого


Готуємо курячі шлуночки з печерицями. Просто, ситно і недорого

Простий рецепт бюджетної, але смачної та ситної страви. Головний секрет – у добре вимочених та проварених шлуночках. Решту справи зроблять овочі та гриби.

Ви також можете приготувати курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі.



Інгредієнти:
0,5 кг курячих шлуночків;
1 цибулина;
1 морквина;
300 г печериць;
вершкове масло або соняшникова олія для смаження;
100 мл сметани;
4 горошини духмяного перцю;
2 лаврові листки;
сіль, чорний мелений перець до смаку.


Приготування:

Курячі шлуночки ретельно промити, замочити в холодній воді на 30 хв.

Змінити воду, додати сіль, духмяний перець, лавровий лист. Варити шлуночки на маленькому вогні 2 години.

Зняти з вогню, охолодити, не зливаючи рідини.

Цибулю дрібно посікти і обсмажити в розігрітій пательні на маслі або олії. Додати потерту на грубій тертці моркву, тушкувати до м’якості моркви. Після чого додати подрібнені печериці, смажити без кришки 15 хв.

Охолоджені шлуночки порізати і покласти до смажених овочів з грибами, перемішати, при потребі досолити, накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні 5 хв.

Покласти сметану, зелень, спеції до смаку, тушкувати до випарування рідини.

Курячі шлуночки з грибами подавати гарячими. Найкраще смакує з картоплею-пюре або вареним рисом.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: