Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Шоколадно-імбирний брауні з горіхами за рецептом Джеймі Олівера

Шоколадно-імбирний брауні з горіхами за рецептом Джеймі Олівера


Шоколадно-імбирний брауні з горіхами за рецептом Джеймі Олівера

Брауні – це відразу і шоколадний торт, і печиво, і кекс: все залежить від рецепту.

Взагалі, в кулінарії прийнято вважати, що це шоколадне тістечко з характерним коричневим кольором (від англ. brown – коричневий).



Відомий британський шеф-повар Джеймі Олівер настільки спростив рецепт, що цей брауні можна приготувати всього за 20 хвилин.

А тут можна подивитися рецепт шоколадного брауні з вишнею.

Інгредієнти:
2 плитки чорного шоколаду;
пачка вершкового масла;
100 г цукру;
6 ст.л. какао;
4 ст.л. (з гіркою) борошна;
маленький пакетик розпушувача для тіста;
дрібка солі;
жменя цукрованого імбиру;
4 яйця;
жменя горіхів;
жменя вишень або журавлини;
мандарин або апельсин.

Приготування:

Помістіть у чашу блендера поламані плитки шоколаду, масло, цукор, какао, борошно, розпушувач, сіль, імбир. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси. Вбийте до суміші 4 яйця та добре перемішайте.

Застеліть форму для випічки пергаментом, можете злегка змазати його олією. Рівномірно викладіть на пергамент шоколадну масу.
Посипте тісто горіхами та вишнею (або журавлиною). Злегка втисніть горіхи в тісто.

Натріть на терці цедру апельсина або мандаринки, посипте пиріг.

Розігрійте духовку до 180 °С. Випікайте брауні протягом 15-20 хв.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: