Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Зігріваємося голландським пивним супом

Зігріваємося голландським пивним супом


Зігріваємося голландським пивним супом

На дворі зима, отже замість холодного пива краще скуштувати гарячий пивний суп.

Рецептів пивних супів досить багато у різних національних кухн: німецької, польської, прибалтійської або бельгійської.



"Порадник" пропонує вам рецепт голланського супу з пива.

Інгредієнти:
0,5 л. пива;
1 скл. червоного сухого вина;
4 жовтки;
1 ч. ложка масла;
50 г чорного хліба;
1 ст. ложка цукру;
0,5 ч. ложки тертого мускатного горіха.;


Приготування:

Вилити в каструлю пиво і вино, розігріти до кипіння.

Масло, жовтки і цукор розтерти і повільно влити у киплячий суп, постійно помішуючи.

Підсушити в духовці або тостері шматок хліба, потім натерти його на тертці та змішати з мускатним горіхом.

Суміш додати у суп. Подавати гарячим.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: