Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Дуже простий рецепт приготування чебуреків

Дуже простий рецепт приготування чебуреків


Дуже простий рецепт приготування чебуреків

Рецептів приготування чебуреків існує чимало. Цей – чи не найпростіший.

Втім смак їх вас зовсім не розчарує.



Інгредієнти:

Тісто
500 грамів борошна;
2 склянки води;
сіль;
Начинка
О,5 кілограма свинячо-яловичого фаршу;
1 ріпчаста цибулина;
зелена цибуля, кріп, сіль, чорний перець;
соняшникова олія для смаження.


Приготування:

Закип’ятити воду і на цьому окропі з борошном замісити тісто. Посолити його. Поки дуже гаряче, починати місити ложкою. Згодом домісити рукою.

Для начинки змішати фарш із натертою цибулиною, додати порізану зелень, посолити, поперчити.

Розкачати з тіста кружальце діаметром близько 20 сантиметрів. На половину круга класти фарш, накривати іншою половиною круга і щільно заліплювати. Смажити в олії.

Готові чебуреки викладати у каструлю і закривати кришкою, аби вони зм’якли.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: