Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо печінку по-берлінськи з яблуками. Просто та елегантно

Готуємо печінку по-берлінськи з яблуками. Просто та елегантно


Готуємо печінку по-берлінськи з яблуками. Просто та елегантно

Рецептів приготування печінки по-берлінськи в мережі досить багато.

Ми хочемо запропонувати вашій увазі рецепт цієї страви з мінімальною кількістю інгредієнтів та дуже простим приготуванням.

Інгредієнти:
теляча печінка: 700 г.
цибуля: 2 шт.
яблука зелені (кислі): 2 шт.
сіль за смаком, борошно, олія.

Приготування:

Яблука почистити, вирізати серединку та нарізати кільцями. Обсмажити на олії, можна трошки посипати цукром для карамелізації. Цибулю також
нарізати кільцями, обсмажити до золотистого кольору.

Печінку почистити від плівок, порізати на шматочки, обваляти у борошні. Обсмажити з двох боків, посолити. Викласти на тарілку, зверху покласти яблука та цибулю.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: