Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо нашвидкуруч: «Равлики» з м’ясним фаршем

Готуємо нашвидкуруч: «Равлики» з м’ясним фаршем


Готуємо нашвидкуруч: «Равлики» з м’ясним фаршем

Цей рецепт стане у пригоді коли треба швидко щось приготувати і ситно всіх нагодувати, а з возитися з тістом немає часу.

На смак – як чебуреки або біляші. Особливо смакують гарячими.



Та, власне, ви самі у цьому переконаєтеся: не встигатимете смажити, як “равлики” тут же зникатимуть з тарілки!

Інгредієнти:
250 г кисломолочного сиру;
3 яйця (2 в тісто, 1 в кляр);
1 ч. ложка соди погашеної оцтом;
2 скл. борошна;
400 г свинячого фаршу;
1 цибулина;
сіль, перець за смаком.


Приготування:

З сиру, яєць, борошна і соди замісити м’яке тісто.

Фарш посолити, поперчити, додати потерту на дрібній тертці цибулину. Добре вимішати.

Розкатати тісто в тонкий пласт. На нього рівномірно тонким шаром викласти фарш.

Скрутити рулетиком. Нарізати шматочками товщиною 1 см.

Кожен шматочок вмокнути в борошно, потім у збите яйце й обсмажити на пательні у великій кількості олії з обох боків.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: