Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо печиво "Горішок" зі згущеним молоком

Готуємо печиво "Горішок" зі згущеним молоком


Готуємо печиво "Горішок" зі згущеним молоком

Горішки зі згущеним молоком можна віднести до тієї категорії ласощів, смак яких, знайомий не одному поколінню з самого дитинства.

Готується це печиво досить просто. Єдине, що вам потрібно обов'язково мати на своїй кухні — це спеціальна форма, яку в принципі нескладно придбати.



Інгредієнти:
200 грамів вершкового масла;
2 жовтки;
2 столові ложки цукру;
2 склянки борошна;
1 банка згущеного молока.


Приготування:

Жовтки розтерти з цукром, а масло – з борошном. З’єднати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто.

Сформувати з нього кульки і класти у виїмки форми для випікання горішків. Таким чином ми отримуємо половинки горішків, які потрібно начинити.

Банку зі згущеним молоком поварити у воді протягом 2 годин і охолодити. Молоко накладати у половинки і закривати іншими половинками.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: