Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пісний пиріг з цибулею на рисовому відварі

Готуємо пісний пиріг з цибулею на рисовому відварі


Готуємо пісний  пиріг з цибулею на рисовому відварі

Пропонуємо вашій увазі рецепт пісного пирога з цибулею, який досить швидко готується.

Секретом цієї випічки є звичайний рисовий відвар, який зробить тісто пишним та ніжним.



Інгредієнти:
борошно - 400 г;
вода - 600 мл;
рис - 100г;
цукор - 1 ст.л;
цибуля - 2 шт;
олія - 5 ст.л;
дріжджі свіжі - 15 г;
сіль - 1 ч.л.

Приготування:

Рис промити, пересипати у каструлю, залити окропом та варити на маленькому вогні приблизно 15 хвилин. Отриманий відвар злита та охолодити.
Для пісного пирога з цибулею знадобиться 200 мл рисового відвару.

Змішати борошно з дріжджами, додати сіль, цукор та рисовий відвар. Замісити тісто. Додати олію.

Тісто перекласти у велику ємкість, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1-2 години.

Цибулю дрібно порізати. Обсмажити, вона повинна бути злегка карамельного кольору. Трохи підсолити.

Тісто, що вже підійшло розділити на 3 рівні частини. Усі частини розкачати на тонкі коржі.

На корж викласти половину начинки з цибулі і рівномірно розподілити. Накрити другим коржем, викласти решту начинки і накрити третім коржем.

Коржі розрізати на 8 частин. Кожну частину згорнути рулетом, починаючи з широкої сторони.

Форму для випічки, застелити пергаментним папером та змастити олією.

Рулети викласти у форму та залишаємо на 30 хвилин в теплому місці, щоби піднялись.

Духовку розігріваємо до 180 °С та випікаємо пісний пиріг з цибулею приблизно 30 хвилин, до готовності.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: