Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пісний салатик з буряка та чорносливу

Готуємо пісний салатик з буряка та чорносливу


Готуємо пісний салатик з буряка та чорносливу

Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як от від кави чи шоколаду, а хтось дотримується суворого посту, а особливо в харчуванні.

Якщо ви наважились провести піст без м’яса та будь-яких інших продуктів тваринного походження, варто потурбуватися про білкові продукти у власному раціоні.



Пропонуємо вашій увазі рецепт пісного салату, без екзотичних інгредієнтів, який дуже легко приготувати.

Інгредієнти:
2 буряки;
100 грамів волоських горіхів;
півтори склянки чорносливу;
4 зубчики часнику;
4 столові ложки соняшникової олії;
сіль, перець.


Приготування:

Буряк відварюємо в літрі воді з однією чайною ложкою оцту.

Горіхи січемо ножем. Чорнослив заливаємо окропом на 10 хвилин, потім дуже дрібно нарізаємо.

Дрібно ріжемо часник, розтовчуємо його з сіллю, змішуємо з олією, додаємо перець й настоюємо 5 хвилин.

Буряк ріжемо соломкою або натираємо на тертці.

Змішуємо усі складники, заправляємо часниковою олією й залишаємо салат на 15 хвилин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: