Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Пісні страви: Печериці фаршировані волоськими горіхами

Пісні страви: Печериці фаршировані волоськими горіхами


Пісні страви: Печериці фаршировані волоськими горіхами

Цей рецепт чудово підходить як до пісного меню, так і для святкового столу, лише пісний майонез можна замінити на звичайний.

Печериці в парі з горіхами – створюють досить калорійне ситне поєднання. Смакують як з легким гарніром, так і самостійно. Головне – вдало спеції підібрати.



Інгредієнти:
10-12 великих печериць;
1 цибулина;
0,5 склянки ядер волоських горіхів;
сіль, перець, майонез (пісний) до смаку;
олія (соняшникова чи оливкова) для смаження.;


Приготування:

Печериці необхідно помити, відрізати ніжки і дрібно їх посікти.

Цибулю дрібно порізати і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії. Додати дрібно посічені ніжки печериць і смажити до готовності.

Волоські горіхи посікти ножем або змолоти у блендері.

Змішати підсмажені ніжки печериць та цибулю з горіхами. Нафарширувати цією сумішшю шапочки грибів.

Викласти грибочки на змащене олією деко, на кожну шапочку покласти по 0,5 ч. ложки майонезу.

Розігріти духовку до 180 градусів, поставити грибочки і запікати 15-20 хв., до золотистого кольору.

Подавати фаршировані печериці теплими або холодними, посипавши дрібно посіченою свіжою зеленню.

Cмачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: