Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пісні чебуреки з черемшею

Готуємо пісні чебуреки з черемшею


Готуємо пісні чебуреки з черемшею

Черемша містить утричі більше вітаміну С, ніж лимони. А яка вона смачна!

Черемша чудово поєднується з м'ясом, яйцями і навіть рибою. Саме тому рецепти страв з черемшею користуються попитом: салати, холодні і гарячі закуски, рулети, запечене м'ясо і риба – рецептів дуже багато.



Але цього разу ми пропонуємо обійтися без м’яса і приготувати чебуреки з черемшею.


Інгредієнти:

Для тіста:
борошно, вода (гаряча), олія, сіль, цукор.

Для начинки:
картопля (варена), зелена цибуля, черемша, сіль, перець.



Приготування:

Борошно заварити окропом з олією, сіллю і цукром. Вимісити, остудити 6–10 год в холодильнику.

Для начинки посмажити зелену цибулю, наприкінці готування додати черемшу.

Відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею.

Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем).

На половину кола викласти начинку, щільно з’єднати краї (можна виделкою).

Смажити на олії з двох боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: