Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Печена шинка до святкового столу, і на бутерброди

Печена шинка до святкового столу, і на бутерброди


Печена шинка до святкового столу, і на бутерброди

Печена шинка – універсальна страва: і до святкового столу у м’ясну нарізку, і на пікнік, і в бутерброди на роботу.

А головне, що тут, на відміну від ковбаси, саме ви вибираєте продукти та контролюєте процес приготування.



Інгредієнти:
1 кг свинини;
по 1 морквині, цибулині, кореню селери;
1 головка часнику;
по 100 мл червоного вина та олії;
майонез;
перець мелений та горошком;
лавровий лист;
сіль.


Приготування:

Цибулю та часник порізати пластинками, моркву і селеру – брусочками.

У шматку м’яса зробити проколи на відстані 3 см. У кожен отвір покласти шматочок цибулі, часнику, моркви, селери та горошинку перцю.

Натерти сіллю й перцем, додати вино, олію. Залишити маринуватися на 6–8 год.

Перед готуванням змастити м’ясо майонезом.

Випікати за температури 180 градусів протягом 1,5–2 год.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: