Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо рибне філе у пивному клярі

Готуємо рибне філе у пивному клярі


Готуємо рибне філе у пивному клярі

Пропонуємо вашій увазі рецепт риби у пивному клярі.

Пиво у такій страві додає доречного тут приємно-гіркуватого присмаку.



Інгредієнти:
600 грамів філе риби (минтай, хек, морський язик тощо);
250 грамів світлого пива;
2 яйця;
борошно;
сіль;
чорний мелений перець;
олія для смаження.


Приготування:

Філе розморозити і порізати на шматочки. Посолити його й поперчити.

Кляр готувати безпосередньо перед смаженням риби. Білки відділяємо від жовтків і до жовтків додаємо 2 столові ложки борошна й розтираємо. Тепер поступово вливаємо пиво і ретельно розмішуємо. Суміш посолити.

Білки збити у піну й обережно ввести у пивну суміш.

Тепер шматки риби панірувати у самому борошні, а з борошна перекладати у кляр. Звідти ж – на сковороду. Смажити до готовності з обох боків.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: