Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо печену ковбаску до великоднього столу

Готуємо печену ковбаску до великоднього столу


Готуємо печену ковбаску до великоднього столу

До великоднього столу подають і м’ясні закуски, і випічку, і рибні закуски й ароматні десерти.

Першою на столі безумовно має бути паска, але й про смачну ковбаску забувати не слід.



"Порадник" пропонує вам власноруч приготувати до свята печену ковбасу.

Інгредієнти:
3 кілограми свинини;
1 кілограм яловичини або телятини;
700-800 грамів свиного сала;
1 чайна ложка цукру;
сіль за смаком;
чорний мелений перець;
жменя гірчиці у зернах;
тонкі кишки.

Приготування:

М’ясо порізати тонкими шматочками, сало – дрібними кубиками.

Посолити усе до смаку й поперчити, додати цукор і ретельно вимішати. Мішати бажано довго, щоб фарш, як тісто, почав відставати від рук. Наприкінці всипати помиту гірчицю і знову вимішати.

Якщо сумніваєтеся, чи достатньо солі, можна з фаршу зробити млинець і підсмажити його на сковороді під кришкою. Скуштуєте його – і будете знати, чи потрібно досолювати.

Готовим фаршем із допомогою м’ясорубки і спеціальної насадки для ковбаси начинити кишки.

Не забудьте зробити у ковбасі проколи.

Ковбаси викласти на дека і спекти у духовці.

Класти ковбасу у гарячу духовку не можна, щоб не потріскали кишки. Тому треба розігріти духовку до температури 100 градусів і покласти деко з ковбасою. Тоді нехай духовка розігрівається до 180-200 градусів.

Випікати приблизно 40 хвилин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: