Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо суперекономний томатно-гречаний супчик

Готуємо суперекономний томатно-гречаний супчик


Готуємо суперекономний томатно-гречаний супчик

Що б такого зготувати на обід, щоб і недорого, і смачно? Щоб і шлунок не перевантажувати, і часу дорогоцінного не витрачати? Рецепт томатно-гречаного супу – ось відповідь на численні запитання! Це справді оптимальний вихід для буденного ситного обіду.

Для пісного варіанту не додавайте сметану. А у непісні дні, окрім додавання сметани, засмажку до супу можна приготувати на вершковому маслі.



Інгредієнти:

3 великі картоплини;
1 морквина;
1 цибулина;
1 ст. ложка томатної пасти;
1/2 склянки гречаної крупи;
2-3 ст. ложки соняшникової олії;
1 ч. ложка паприки;
1/2 ч. ложка куркуми;
1/2 ч. ложки цукру;
сіль, чорний мелений перець до смаку.


Приготування:

У каструлі закип’ятити воду.

Розігріти в пательні олію,покласти в неї паприку та куркуму, обсмажити буквально 5 секунд.

Додати дрібно порізану цибулю та моркву, нарізану тонкою соломкою, смажити кілька хвилин.

Усю засмажку разом зі спеціями викласти в каструлю з киплячою водою.

Додати порізану на кубики картоплю та перебрану й промиту гречану крупу. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити 10 хвилин.

Посолити, додати цукор, перець, томатну пасту, поварити ще 5 хвилин.

Зняти суп із вогню і дати настоятися 15-20 хвилин.

Подавати з зеленню, сметаною та сухариками.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: