Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Універсальний рецепт для рибного філе

Універсальний рецепт для рибного філе


Універсальний рецепт для рибного філе

За цим невибагливим рецептом можна приготувати будь-яку рибу, головне, щоб вона гармонійно поєднувалася зі свіжими овочами.

Запевняємо, ця страва має сподобатися всім, хто полюбляє смачненьку рибку.




Інгредієнти:
500 г філе будь-якої риби;
морква, цибуля;
баклажан, кабачок;
1/2 лимона;
200 мл сметани;
сіль, спеції;
зелень до смаку.


Приготування:

Рибне філе посолити, збризнути лимонним соком, посипати спеціями і залишити на 30 хв.

Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на крупній тертці. Баклажан та кабачок порізати тонкими кружечками, посолити, щоб пустили сік.

Моркву та цибулю обсмажити на пательні в невеликій кількості олії.

Окремо протушити порізаний кабачок та баклажан.

У глибоке деко, змащене олією, помістити філе. На рибу викласти обсмажену моркву та цибулю. Зверху – кружечки баклажана, а насамкінець порізаний кабачок.

Залити все це сметаною і запікати в гарячій духовці 30-40 хв.

Можна притрусити «ковдру» тертим сиром і дати йому розплавитися.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: