Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо смачний та корисний квас з ревеню

Готуємо смачний та корисний квас з ревеню


Готуємо смачний та корисний квас з ревеню

Квас – напій, яким у ви у спеку не лише зможете вгамувати спрагу, але й зробити щось корисне для власного здоров’я. Цей напій має у своєму складі чимало вітамінів і мікроелементів, корисних для людського організму.

Органічні кислоти, що містяться в квасі, борються з хвороботворними мікробами і очищають кишківник.



Інгредієнти:
1 кг ревеню;
6 л води;
600 г цукру;
30 г дріжджів;


Приготування:

Очищений і дрібно нарізаний ревінь залити окропом і залишити, щоб набув смаку і кольору. Потім відцідити.

Колір напою можна змінити: якщо додати перепалений цукор – квас буде жовтуватого кольору, якщо який-небудь сік червоного кольору – буде червонуватий).

Додати цукор і приготовані дріжджі (розчинені в теплій воді з 1 ст. ложкою цукру).

Поставити у тепле місце до утворення білої піни.

Процідити, налити у пляшки і поставити в холодильник або інше прохолодне місце.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: