Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Швидка закуска. Готуємо печериці у пивному клярі

Швидка закуска. Готуємо печериці у пивному клярі


Швидка закуска. Готуємо печериці у пивному клярі

Чудова, апетитна закуска, яка готується за лічені секунди і чудово смакує із соусами. Приготуйте печериці в пивному клярі за цим рецептом і ви зможете насолодитись соковитими грибочками та й друзів пригостити.

Проста і водночас дуже цікава страва здивує ваших рідних, тому приготуйтесь готувати її частенько, бо замовлення на неї ви отримаєте відразу.



Інгредієнти:
1 склянка борошна;
25 невеликих печериць;
пиво;
мелений чорний перець;
сіль.



Приготування:

Борошно просіяти і з’єднати з пивом, ретельно перемішати щоб вийшов кляр без грудочок, посолити, поперчити і ще раз перемішати.

Печериці потрібно придбати невеликого розміру, промити, просушити на серветці, почистити і відрізати ніжки, якщо вони надто довгі. Якщо печериці дуже великі, порізати на пластинки – так вони краще просмажаться.

У глибоку сковорідку налити достатньо олії – як для фритюрниці.

Печериці вмочати в пивний кляр і класти в розігріту олію, смажити близько 3 хвилини, поки скоринка не стане золотистою.

Готові печериці викласти на паперові рушнички, щоб стекла зайва олія.

Страва готова, смачного! До речі, печериці в пивному клярі чудово смакують з різноманітними соусами.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: