Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як приготувати "Журек"

Як приготувати "Журек"


Як приготувати "Журек"
"Журек" — традиційний суп, який вміють готувати практично в кожній сім'ї на Прикарпатті. Він може бути як пісний, так і досить ситний і насичений.

Інгредієнти:
вода – 1,5 л;
закваска (жур) – 1,5 л;
шинка – 250 г;
ковбаса копчена – 125 г;
ковбаса варена – 125 г;
картопля – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 2 шт.;
морква 1 шт.;
часник (зубки) – 2-3 шт.;
лист лавровий 2 шт.;
кінза
гвоздика
часник сушений мелений – 0,5 ст. ложки;
корінь петрушки – 0,5 шт.;
корінь селери – 0,5 шт.;
майоран сушений – 2 ст. ложки;
кріп – 0,5 ст. ложки;
перець чорний горошок;
сіль;
сметана;
олія соняшникова – 2 ст. ложки;

Приготування

У каструлю з готовою закваскою покласти моркву, сушений корінь селери і петрушки. Додати неочищену цибулю, кінзу, шматочки ковбаси, шинку і гвоздику. Посолити і проварити на слабкому вогні півгодини.

Тим часом нашаткувати цибулю, часник, нарізати ковбасу. Обсмажити цибулю, моркву і додати частину спецій. З супу вийняти цілу цибулину, половину моркви і кінзу. Додати нарізану картоплю.

Прокип'ятити, додати зажарку, нарізані ковбаски і інші спеції. Варити суп до готовності. Покласти сметану. Подавати з половинкою вареного яйця.

Процес приготування можна подивитися на відео.


Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: