Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо та консервуємо суху заправку з перцю та помідорів

Готуємо та консервуємо суху заправку з перцю та помідорів


Готуємо та консервуємо суху заправку з перцю та помідорів

Чудова заправка до салатів, перших страв, соусів, м’яса, різноманітних закусок. Придає стравам свіжості, аромату, пікантності.

Прекрасна альтернатива магазинним хімічним приправам. Зберігається в сухому, темному місці майже півроку.



Інгредієнти:

4 кг помідорів;
4 кг болгарського перцю.

Приготування:

Помідори порізати навпіл, запікати розрізом до верху при 100-та градусах 5 годин – до повного висихання.

Перець почистити від серцевини, порізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин до повного висихання.

Перекрутити все через м’ясорубку, скласти в сухі банки, в кришках мають бути отвори для провітрювання.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: