Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо домашню заправку до борщу

Консервуємо домашню заправку до борщу


Консервуємо домашню заправку до борщу

Цей рецепт чудово підійде тим, хто у кого зовсім немає часу стояти біля плити.

Це фактично борщ у банці. Відкрив, додав до бульйону, докинув картоплі – і смачний обід готовий. Головне про сметану не забути! Дуже зручно.



Інгредієнти:
1 кг помідорів;
1 кг моркви;
1 кг цибулі;
3 кг буряка;
2 кг капусти;
0,5 кг болгарського перцю;
100 мл оцту 9%;
250 г цукру;
250 мл олії;
3–4 столові ложки солі.


Приготування:

Помідори, перець і цибулю дрібно порізати.

Моркву і буряк натерти. Капусту нашаткувати.

Овочі скласти у велику каструлю, перемішати, додати цукор та сіль.

Тушкувати, часто помішуючи, 30 хв.

Борщову заправку гарячою розкласти по банках, закрити кришками і обгорнути ковдрою до повного охолодження.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: