Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо салат з помідорами та квасолею

Консервуємо салат з помідорами та квасолею


Консервуємо салат з помідорами та квасолею

Яскравий томатний смак з квасолевими нотками.

Цей кисло-солодкий салатик смакуватиме і до основної страви, і як соус до макаронів, і у якості заправки до червоного борщу.



Інгредієнти:

3 кг помідорів;
1 кг моркви;
1 кг цибулі;;
0,5 кг болгарського перцю;
0,5 л рафінованої олії;
4 склянки відвареної квасолі;
3 ст. ложки цукру;
2 ст. ложки солі;
чорний мелений перець.


Приготування:

Помідори порізати кубиками, цибулю та перець півкільцями, моркву потерти на грубу тертку.

У глибоку посудину влити олію. Коли добре розігріється, додати цибулю та моркву. Потушкувати 10 хвилин.

Додати подрібнені помідори, перець та квасолю.

Всипати сіль, цукор, мелений чорний перець.

Довести до кипіння. Варити на маленькому вогні протягом 2 годин. Час від часу помішувати.

Киплячий салат розкласти в стерильні банки, закрити кришками, вкутати до повного вистигання.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: