Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо фаршировані баклажани

Готуємо фаршировані баклажани


Готуємо фаршировані баклажани

Приготовлені у такий спосіб баклажани виходять дуже соковитими і ніжними, просякнутими смаком і ароматом інших овочів.

Що вже казати про саму начинку з м’ясного фаршу та золотаву сирну скоринку!



Інгредієнти:
750 грамів баклажанів;
300 грамів м’ясного фаршу;
2 цибулини;
1 морквина;
1 болгарський перець;
2 помідори;
3 зубки часнику;
150 грамів твердого сиру;
соняшникова олія;
зелень;
спеції, сіль.


Приготування:

Баклажани помити, розрізати уздовж наполовину і вийняти ложечкою з них серцевину, залишивши стінки 0,5 – 0,7 см.

Половинки баклажанів покласти на 20 хвилин у солону воду, щоб з них вийшла гіркота. Після цього їх промити.

Цибулю дрібно порізати, моркву стерти на грубу тертку.

Помідори і болгарський перець порізати невеликими кубиками.

Усі овочі змішати, додати до них фарш, подрібнений часник, спеції і посолити.

Половинки баклажанів наповнити овочево-м’ясною масою, викласти їх на деко, посипати натертим твердим сиром і поставити запікати на 25-30 хвилин у духовку при температурі 180 градусів.

Готову страву посипати подрібненою зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: