Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо перці фаршировані капустою

Консервуємо перці фаршировані капустою


Консервуємо перці фаршировані капустою

Це не просто закуска, а справжній делікатес. Взимку такий зі столу розмітають на раз, а, скуштувавши, просять переписати рецепт.

Такий перчик чудово смакує як гарнір до м’ясних страв.



Інгредієнти:
болгарський перець;
лавровий листок;
запашний перець.

На 1 кг капусти
40 г чистої кухонної солі;
0,5 скл. 5-відсоткового оцту;
2 г кмину;

Для маринаду:
на 1 л води 1 ст. ложка солі;
0,5 скл. 5-відсоткового столового оцту;
(кип’ятити 1 хв).

Приготування:

Капусту нашинкувати, посипати сіллю, залити оцтом, настояти 24 год, відтак віджати сік і додати кмин.

Перці помити, почистити, бланшувати в киплячій воді протягом 3–5 хв, дати стекти воді, нафарширувати капустою, укласти в банки, додати лавровий листок і 2 зерна запашного перцю, залити гарячим маринадом на 2 см нижче шийки, накрити підготовленими кришками і стерилізувати: банки ємністю 0,5 л – 25–30 хв; 1 л – 35–40 хв.

Після стерилізації їх негайно закрутити.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: