Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо помідори з кавуном та в яблучному соку

Консервуємо помідори з кавуном та в яблучному соку


Консервуємо помідори з кавуном та в яблучному соку

Консервовані овочі та фрукти чудово смакують взимку. Не бійтеся експериментувати і змінювати класичні рецепти.

Наприклад, помідори з кавуном здивують смаком і стануть чудовою закускою.



Помідори мариновані з кавунами

Інгредієнти:
1,5 кг помідорів,
7 зубків часнику,
кавун,
5 стебел селери,
1 ст. л. солі,
2,5 ст. л. цукру,
1 ч. л. оцту 70%.

Приготування:

У чисту 3-літрову банку покласти кілька зубків часнику і селеру.
Помідори помити і скласти в банку упереміж зі шматочками кавуна, очищеного від скоринки. Зверху викласти селеру і часник.

Двічі залити помідори з кавуном окропом, втретє у злиту воду додати сіль, цукор, есенцію оцтову і довести маринад до кипіння. Вилити його у банку, закатати і укутати.

Помідори в яблучному соку
Інгредієнти:
2 кг невеликих помідорів,
600 г яблучного соку,
3-4 склянки води,
2 ст. л. солі,
3 ст. л. цукру.
На кожну банку:
1 лавровий лист,
парасолька кропу,
5 горошин чорного перцю,
5 зубків часнику.

Приготування:

На дно стерилізованих банок викласти лавровий лист, парасольку кропу, часник, перець чорний горошком. Викласти помідори.

Приготувати маринад із яблучного соку, 3-4 склянок води, солі і цукру. Двічі залити маринадом, витримати по 5 хвилин. Потім маринад злити, закип’ятити і знову залити помідори. Після третьої заливки банки з помідорами накрити простерилізованими покришками і закатати. Укутати і охолодити. Зберігати в прохолодному місці.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: