Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо пиріжки з м’ясом та капустою. Швидко, смачно й недорого

Готуємо пиріжки з м’ясом та капустою. Швидко, смачно й недорого


Готуємо пиріжки з м’ясом та капустою. Швидко, смачно й недорого

Апетитні і недорогі пиріжки – з порції їх виходить багатенько, готуються просто. Та й з тістом не багато мороки, тож, навіть, не маститі господині зможуть з легкістю їх приготувати.

Для начинки також можна використовувати смажені гриби з картоплею. А ще ви можете приготувати пиріжки з сиром та зеленню за цим рецептом.



Інгредієнти:

Для тіста:
0,5 л молока;
200 г маргарину;
2 ст. ложки олії;
2 яйця;
0,5 ч. ложки солі;
50 г дріжджів;
2 ст. ложки цукру;
1,2 кг борошна (скільки вбере тісто)

Для начинки:
500 г капусти;
300 г свинини;
3 цибулини;
100 г олії;
сіль, перець;

Для змащування:
1 яйце
50 г вершкового масла
кілька зубків часнику.


Приготування:

В теплому молоці розвести цукор, дріжджі, додати половину борошна, перемішати. Поставити в тепле місце на 30 хвилин.

Потім додати сіль, збиті яйця, розтоплений маргарин, олію і борошно, що лишилося.

Замісити тісто так, щоб не липло до рук. Накрити серветкою, поставити на годину в тепле місце.

Приготувати начинку. М’ясо і цибулю порізати кубиками, капусту порізати дрібно.

Викласти капусту на сковорідку, додати трохи води, тушити 15 хвилин. Додати олію, посолити, поперчити і тушити ще 15 хвилин.

Окремо обсмажити м’ясо з цибулею, посолити, поперчити. З’єднати капусту з м’ясом і цибулею, добре перемішати. Розділити тісто на шматочки, розкатати, викласти начинку, краї защепити. Викласти вироби на деко, лишити на 30 хвилин, змастити збитим яйцем.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Полити розтопленим вершковим маслом з товченим часником.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: