Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачний короп тушкований з овочами

Смачний короп тушкований з овочами


Смачний короп тушкований з овочами

Ароматний, соковитий і ніжний короп. Цю рибу обожнюють у всіх куточках світу і готують з неї сотні різноманітних страв.

Спробуйте приготувати короп ще за таким рецептом.



Інгредієнти:
1 кг коропа;
3 ст. ложки олії;
1 ст. ложка борошна;
2 ст. ложки оцту;
1 ст. ложку цукру;
по 2 горошини гіркого і запашного перцю;
3 бутони гвоздики;
500 г цибулі;
400 г горошку;
1 кг картоплі.

Приготування:

Очищений від луски короп випатрати, промити, відрізати голову, розрізати вздовж хребта на 2 частини, нарізати порціями, посолити, посипати меленим гірким перцем, обкачати в борошні та смажити на олії.

Цибулю та моркву злегка обсмажити на олії, половину покласти у сотейник або каструлю, додати горошок, гвоздику, лавровий лист, запашний і гіркий перець, оцет і цукор.

На ці продукти укласти смажену рибу, а зверху – решта цибулі, залити бульйоном, приготовленим з голови і плавців коропа, тушкувати до готовності.

Короп подавати з картоплею, поливати соком, в якому він тушкувався, посипати зеленню петрушки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: