Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо гарбузовий суп-пюре з фрикадельками

Готуємо гарбузовий суп-пюре з фрикадельками


Готуємо гарбузовий суп-пюре з фрикадельками
Пропонуємо рецепт приготування гарбузового супу-пюре. Сподіваємося він припаде до смаку як дорослим, так і зовсім малим діткам

Інгредієнти:
філе куряче – 200 г
картопля – 4 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
селера (корінь) – 50 г
вершки – 1 ст. ложка
гарбуз мускатних сортів – 100-150 г
олія – 1 ст. ложка
сіль
вода
сир пармезан

Приготування

Куряче філе змелюємо на фарш і ліпимо невеличкі фрикадельки.

Кидаємо фрикадельки у киплячу воду і коли вода знову закипить збираємо пінку та варимо ще 10 хв. Виловлюємо фрикадельки з бульйону.

У каструлю з товстим дном крапаємо трохи олії і пасеруємо цибулю нарізану кубиками і терту моркву.

Викладаємо зверху очищені від шкірки і різані крупними кубиками гарбуз, картоплю, селеру.

Заливаємо бульйоном (якщо бульйону мало — додаємо ще води, овочі мають буті покриті рідиною).

Варимо овочі до готовності на малому вогні (якщо вода викіпає — додаємо, аби покривало овочі).

Солимо, додаємо вершки і збиваємо блендером. Кладемо у каструлю фрикадельки і даємо прокипіти хвилинку.

Наливаємо суп у тарілки. За бажанням посипаємо тертим пармезаном.

Смачного

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: