Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як перетворити гарбуз на "консервований ананас"

Як перетворити гарбуз на "консервований ананас"


Як перетворити гарбуз на "консервований ананас"

Цей гарбуз чудовий на смак. Ним можна декорувати новорічні десерти, якщо додати менше цукру, можна подавати до мяса, використовувати як консервований ананас, наприклад, у салати.

Особливо красивий гарбуз, порізаний фігурним ножем або формочками для печива.



А чи знаєте ви, що "ананаси" можна приготувати з кабачків, чи аличі.

Інгредієнти:
1 кг гарбуза;
1 л води;
400 г цукру;
5-6 ч. ложок оцту;
10 г ванільного цукру.


Приготування:

Із гарбуза зняти шкірку, видалити насіння й волокнисту частину та нарізати невеликими шматочками.

Скласти в каструлю, додати цукор, ванілін, оцет та залити водою. Кип’ятити 15–20 хв, доки гарбуз трохи не зм’якне та стане злегка прозорим.

Гарячим розкласти в банки. Закатати та закутати до повного охолодження.

Гарбузи використовувати мускатних сортів – з яскравою оранжевою м’якоттю. Можна, крім ванільного цукру, додати корицю та гвоздику.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: