Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо солодкий гарбузовий хліб

Готуємо солодкий гарбузовий хліб


Готуємо солодкий гарбузовий хліб

Сорти хліба, які містять зерна гречки, вівса, проса, насіння соняшника та льону, цибулю, паприку, гарбуз, моркву тощо корисні, але тільки у тому разі, коли хліб випечений з борошна грубого помелу. Тоді у ньому міститься клітковина, деякі вітаміни, залізо, білки.

Як приготувати оригінальний за смаком гарбузовий хліб з горіхами та прованськими травами можна подивитися тут.



Інгредієнти:
1 скл. гарбузового пюре;
2/3 скл. цукру;
30 г свіжих дріжджів;
100 мл молока;
дрібка солі;
1 ч. ложка порошку до печива;
1 ч. ложка кориці;
3 ст. ложки олії;
4 скл. борошна (+- 0,5 скл.).

Приготування:

Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор, гарбузове пюре, сіль, корицю, муку, порошок до печива.

Замісити тісто, під кінець вимішування додати олію, ще раз добре вимісити (тісто має бути не дуже густе).

Поставити в тепле місце на 1 год. Викласти у змащену форму і зачекати ще 30 хв. Пекти 1 год за температури 180 градусів.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: