Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Простий рецепт печінкового пирога з рисом та сиром

Простий рецепт печінкового пирога з рисом та сиром


Простий рецепт печінкового пирога з рисом та сиром

Цей ніжний пиріг з курячою печінкою смакує, як щойно з духовки, так й холодним.

А, оскільки, у нього додається рис – страва не потребує гарніру, її можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею.



Інгредієнти:
600 г курячої печінки;
2 цибулини;
пів склянки молока;
1 скл. вареного рису;
2 яйця;
2 ст. ложки борошна;
70 г твердого сиру;
сіль, перець,
олія.


Приготування:

Печінку порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити, розрізати на 4 частини.

Печінку з цибулею перекрутити у м’ясорубці або змолоти у блендері. Додати відварений рис і борошно.

Влити молоко, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати.

Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.

Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: