Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як приготувати плавлений сир типу "Янтар" в домашніх умовах

Як приготувати плавлений сир типу "Янтар" в домашніх умовах


Як приготувати плавлений сир типу "Янтар" в домашніх умовах

Перетворити хороший домашній сир на плавлений, виявляється, досить просто. Варто лише дотриматися певних правил і пропорцій.

Виграєте не лише в смаку, а й в економії – домашнього “Янтару” за ті самі гроші виходить значно більше!

Ми також пропонуємо вашій увазі 10 рецептів виготовлення сиру в домашній умовах.



Інгредієнти:
0,5 домашнього кисломолочного сиру;
0,5 ч. ложки соди;
1 ч. ложки солі (або за смаком);
40 г вершкового масла;
1 яйце (можна й без нього, але сир вийде трішки рідшим);
кріп, часник, улюблені спеції.

Приготування:

Сир, яйце, сіль і соду добре-добре розтерти в не емальованій посудині, в якій буде варитися сир. Коли маса стане однорідною, поставити на маленький вогонь і, варити постійно помішуючи. Спочатку маса буде густа, а потім поступово рідшатиме, ставатиме як густий соус.

Коли добре нагріється, додати масло. Коли суміш почне закипати і утворюватиметься пінка, додати спеції (за бажанням) або тертий на найдрібнішій тертці зубок часнику і вимкнути вогонь.

Дати сиру охолонути, час від часу помішуючи, щоб зверху не зашкарубла шкірочка.

Коли трішки схолоне, перелити в якусь посудину для зберігання і виставити на холод на кілька годин.

У сир можна додати будь-які наповнювачі: свіжу зелень, підсмажені печериці, дрібно порізану копчену ковбасу чи бекон – все залежить від вмісту холодильника та вподобань.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: