Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Зігріваємося білим глінтвейном

Зігріваємося білим глінтвейном


Зігріваємося білим глінтвейном

Традиційні рецепти глінтвейну з червоного вина успішно прижилися не лише в кафе, а й на наших кухнях.

Ми пропонуємо вам відійти від традицій та замінити червоне вино на біле. А якщо додати мед та ромашковий відвар, оригінальним вийде не тільки колір, а й смак гарячого напою.



Інгредієнти:
300 мл білого сухого вина;
1 пакетик ромашкового чаю (або 1 чайна ложка сушених квіточок);
цедра 1/2 лимона;
2 столові ложки меду;
1 чайна ложка меленої кориці;
3 гвоздички.


Приготування:

Заварити ромашковий чай, заливши пакетик 0,5 склянки окропу. Дати настоятися 10 хвилин.

В каструлю налити біле вино, покласти порізану соломкою цедру лимона, корицю, гвоздику і мед.

Додати запарений ромашковий чай і поставити на вогонь.

Постійно помішуючи, нагріти, але не кип’ятити.

Зняти з вогню, процідити. Налити в келихи для глінтвейну або глибокі чашки.

Подавати з кружальцями лимона.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: